Volver »

RISI ANIMACIONES

Barcelona »

Ver teléfono
La Risi és una pallassa de Mart que va aterrar a la terra un dia i va quedar-se definitivament per divertir i animar als nens d'aquest planeta. És una pallassa que fa riure, com el seu nom indica... que ve de risitis que vol dir que li agrada riure, riure molt i també fer riure als altres. Coneix molts jocs i de màgia!! d'aquest i altres planetes, fa globus i decoracions amb globus, titelles, maquillatge infantil, magia, contacontes i fins i tot malabars!!!. A més a més té els millors amics del món per fer les millors festes d'aniversari d'arreu del planeta i la millor animació infantil a la vostra escola, festa major, associació.... Coneix a Frozen, a Blancaneus, a la Caputxeta, a Mickie Mouse, a la Peppa Pig, a Supergirl, a en Doraimon i a altres pallassos del planeta que us faran passar un gran estona tots plegats.
Actualment disposa de varis espectacles de pallassos . Animagicus, Pollastres! i Els jocs dels germans Risi amb el nostre pallasso més solidari en Wachi Wachi i... uns altres de titelles, el bolet Tse-Tse amb la fada padrina.. i l'adaptació al món actual de la Caputxeta vermella, de segur que us farà riure!! és clar, és la Risi... també inventa els seus propis contes!!!! els vols escoltar?
Entra al web i mira tota la informació!!! Us oferim moltes possibilitats: festa de l'escuma, inflables, pallassos, teatre infantil, titelles...

Otros datos:

Tenim equip so per fer la festa a la teva escola o al parc sense necessitat de corrent.
Tenim materials, ninos i titelles que et volem presentar!
Tenim la possibilitat d'oferir-vos inflables i canó d'escuma.
Tenim ganes de que ens truquis i parlar amb tu!!!
Fins aviat!
PARTICULARS ANIVERSARIS I COMUNIONS, BABY SHOWER I FESTES INFANTILS, animació, personatges, màgia...
ANIMACIÓ INFANTIL PER A ESCOLES I LLAR D'INFANTS
ASSOCIACIONS i AJUNTAMENTS: espectacles de pallassos, carpes de maquillatge, de globoflexia....

Contacta con RISI ANIMACIONES