Volver »

ARREPLEGATS ANIMACIÓ INFANTIL

Barcelona »

Ver teléfono

» Visita su web

facebook
Formació de música en Viu que ofereix un Espectacle basat en les Dances Tradicionals Catalanes de tota la vida, arrenjades de manera fresca i molt dinàmica per què petits i grans ballin i gaudeixin de la Música en Directe. El repertori també compta amb temes molt coneguts de la Factoría Disney, oferint a més la possibilitat d´afegir-hi èxits actuals segons el públic objetctiu, punxats amb suport d´audio per a realitzar Jocs o coreografìes.

L´oferta de cançons és molt àmplia, permetent-nos adaptar el contingut de les actuacions a l'edat dels nens i nenes, gràcies també a la nostra llarga experiència tant en el món de l'animació com en l'àmbit musical i pedagògic.

Amb la nostra Animadora, el públic no podrà ni voldra evitar participar de la nostra Animacció, posant-hi cos i ànima, tal com diu la paraula. L´objectiu és gaudir, gaudir i gaudir, del principi a la fi, sempre provocant somriures, al.legria i molta acció.

FORMATS

QUARTET- Bateria, baix, guitarra, veus/animació (1h)

DUO- Guitarra i veus/animació (1h)


Comptem amb un equip de so de 800w aprox. i amb un equip més reudit per a audiència màxima de 100 persones tant en interiors com en exteriors. 

DURADA
 

Animacio Música en Viu (Duo/ Quartet) 1 hora aprox. (mai menys a no ser que sigui per petició expressa del client habent pactat previament una hora):

En els dos casos el contingut i l'animació són els mateixos però segons dessig del Client se li poden afegir elements extres com globus gegants (integrats en una activitat durant l´Animacció), Confeti (a la Cloenda o a petició del Client en algun moment de l´Acte), Presentació i Dinamització d´Actuacions,

+Dispar de canó/s Confetti

+Activitat amb globus gegants

+Activitat amb pluja de globus petits

(Preus a part)

El client també té la possibilitat de contractar les activitats de Maquillatge facial i Globusflèxia. 

(Preus a part)

CANTEM NADALES!!

Les Nadales més tradicionals i boniques per cel.lebar l´entrada del Nadal


PRESENTACIÓ D´EVENTS

Presentacions divertides, fresques, el.legants. Una llarga experiència en el món de l´Animació i de l´Espectacle ens permeten Oferir el millor tracte, la millor de les Animacions, i la millor de les Presentacions, adequant-nos al públic objectiu.
Els preus s´estableixen segons característiques de l´event i necessitats tècniques i artìstiques.

Otros datos:

Nacho: baix/Guitarra acústica/Elèctrica/veus
Armand: batería/percussió
Miquel: guitarra acústica/veus
Vanessa: animació/veus

REPERTORI: Arreplegats, La festa, Maketu, Joan Petit, Bugui-Bugui, La Mosca, Talo-punta, Peu polidor, Joc de la Cadira, Ara arriba en Carnestoltes, El tren.. El Libro de la selva, La sirenita, Frozen, i moltes més!

Adaptem el repertori segons l´edat dels nens i nenes. Canviant el grau de dificultat de les dances.

Els nostres arrenjaments estan basats en el rock, la rumba, el twist, el charleston, el funky... de forma que no només els petits passen una bona estona sino que els més grans no poden evitar moure el cos!!!

>>IMAGENES

  • Més de 10 anys de Trajectòria!!!

    Recull de fotos diverses de les moltes actuacions que hem fet al llarg d'aquests més de deu anys.

Contacta con ARREPLEGATS ANIMACIÓ INFANTIL